(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Виконано аналіз різних типів засклення для теплофотоелектричного колектора на основі їх теплоізоляційних та світлопропускних властивостей. Досліджено вплив прозорого покриття теплофотоелектричного колектора на потужність установки, силу струму та напругу. На основі експериментальних досліджень визначено оптимальний варіант засклення теплофотоелектричного колектора, яким виявилося подвійне органічне скло з повітряним прошарком. Ключові слова: теплофотоелектричний колектор, засклення.