ОРГАНІЗАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСАМИ ЗАВЕРШЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ ПРОЕКТІВ І ПЕРЕХОДОМ ДО ПЕРІОДУ ЇХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено необхідні теоретичні обґрунтування  та практичні рекомендації щодо організації й управління процесами якісного завершення «під ключ» будівельних проектів, забезпечення успішного переходу до експлуатації їх результатів (нових і модернізованих будівель та споруд). Визначено ключові моменти проведення обов’язкових експлуатаційних випробувань і попереднього й остаточного приймання основних результатів будівельних інвестиційних проектів. Подано конкретні практичні рекомендації щодо адаптації та застосування в Україні найкращого світового досвіду, процедур й інструментів проектного менеджменту, інжинірингу та девелопменту.
Keywords: організація й управління завершенням будівельних проектів; перехід до фази експлуатації; завершення об’єктів будівництва