ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ КУЛЬОВИХ КЛАПАНІВ РОЗЧИНОНАСОСА ЗАЛЕЖНО ВІД ДІЇ ЗАКОНУ РУХУ ПОРШНЯ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто вплив зміни закону руху поршня диференціального розчинонасоса наоб’єм втрат будівельної розчинної суміші для нагнітального клапана, який працює назакриття.Ключові слова: диференціальний розчинонасос, поршень, закон руху, клапан.