ВИЗНАЧЕННЯ СИЛОВИХ ТА ЕНЕРГЕТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ РІЗАННЯ ҐРУНТУ РІЗАЛЬНО-МЕТАЛЬНИМ РОБОЧИМ ОРГАНОМ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено результати дослідження силових та енергетичних параметрів процесурізання ґрунту різально-метальним робочим органом.Ключові  слова:  енергетичні  параметри,  різально-метальний  робочий  орган, різання ґрунту.