РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ВИЗНАЧЕННЯ ТЯГОВОГО ЗУСИЛЛЯ РОБОЧИХ ОРГАНІВ ТРУБЧАТОГО КОНВЕЄРА (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Подано  розроблені  конструкції  робочих  органів  та  схему  експериментальноїустановки  трубчатого  конвеєра,  а  також  методику  проведення  лабораторнихдосліджень. Наведено результати експериментальних досліджень з визначення змінивеличини тягового зусилля робочого органа на різних ділянках технологічної траси призастосуванні різних типів скребків.Ключові  слова:  шайбові  скребки,  трубчатий  конвеєр,  тягове  зусилля, компоненти сипких сумішей.