ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ АРМОЦЕМЕНТНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ПОКРИТТЯ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Описано послідовність та вимоги до виготовлення арматурних каркасів і складубетону для плит. Наведено дані про розміщення тензорезисторів на плиті та процеспроведення  експерименту.  Зображено  результати  експериментальних  дослідженьармоцементних елементів покриття та побудовані графіки залежності деформаційвід навантаження.Ключові слова: армоцемент, структура, вант, оболонка.