ВИСОКОЕФЕКТИВНІ БЕТОНИ ДЛЯ ЗАПОВНЕННЯ ТРУБОБЕТОННИХ КОНСТРУКЦІЙ З ВИКОРИСТАННЯМ МІСЦЕВИХ МАТЕРІАЛІВ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Підібрано та експериментально отримано склади високоміцних бетонів. Визначено їх фізико-механічні властивості. Розглянуто використання високоміцнихбетонів у трубобетонних елементах.Ключові слова: трубобетон, високоміцний бетон, міцність бетону.