АНАЛІЗ НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНОГО СТАНУ КУПОЛЬНОГО ПОКРИТТЯ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
В статті наводиться аналіз напружено-деформованого стану тонкостіннихзалізобетонних куполів-оболонок. Поверхні окреслені за подібними геометричнимиформами. Визначена більш раціональна форма з двох можливих. Ключові слова: купол, зонтичний купол, складчастий купол, ПК«Ліра», гаусовакривина, головні напруження.