МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ АДЕКВАТНОСТІ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИЗНАЧЕННЯ МЕЖ ВОГНЕСТІЙКОСТІ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ БАЛОК ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-РОЗРАХУНКОВИМ МЕТОДОМ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розроблено метод, що дозволяє зробити висновок про коректність поширенняпідходу, який поєднує проведення стандартних вогневих випробувань залізобетоннихбалок без прикладання механічного навантаження з подальшою розрахунковоюінтерпретацією температурних вимірювань для оцінювання вогнестійкості будь-якоїзалізобетонної балки. Ключові слова: вогневі випробування, вогнестійкість, межа вогнестійкості, залізобетонна балка, несуча здатність, інтерпретація, адекватність.