НОВА ХВИЛЯ КИТАЙСЬКОЇ АРХІТЕКТУРИ ТА БУДІВНИЦТВА. ОГЛЯД НАЙВИДАТНІШИХ СПОРУД КНР (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто найвидатніші споруди Китайської Народної Республіки останньогодесятиліття. Проаналізовано сучасні методики проектування та будівництвавеликомасштабних об’єктів із застосуванням металевих конструкційКлючові слова: будівельні мегапроекти КНР, будівництво, великопролітніметалеві конструкції.