КЛАСИФІКАЦІЯ АВАРІЙ ТА ПОШКОДЖЕНЬ СТАЛЕВИХ СИЛОСІВ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Проаналізовано причини, що викликали аварії та пошкодження металевихсилосів; на прикладах розглянуто принципи їх належної експлуатації.Ключові слова: сталевий силос, аварії, руйнування.