ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ДВОТАВРОВИХ ДЕРЕВ’ЯНИХ БАЛОК ЗІ СТІНКОЮ З ОРІЄНТОВАНО-СТРУЖКОВИХ ПЛИТ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Подано конструктивні рішення складених балок, наведено результатиекспериментальних досліджень і визначено особливості характеру руйнуваннядвотаврових балок зі стінкою з орієнтовано-стружкових плит.Ключові слова: дерев’яна балка складеного перерізу, дерев’яний каркас, орієнтовано-стружкова плита, клеєні конструкції.