РОБОТА ТРУБОБЕТОННИХ ЕЛЕМЕНТІВ НА ЦЕНТРАЛЬНИЙ ТА ПОЗАЦЕНТРОВИЙ РОЗТЯГ: ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено конструкції зразків, методику проведення випробування і результатиексперименту при роботі трубобетонних елементів на розтяг, описано характеррозвитку деформацій.Ключові слова: трубобетонні елементи, розтяг, деформації