ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЛЕГКИХ БЕТОНІВ, ЯКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ НЕСУЧОЇ ЗДАТНОСТІ ЛСТК (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено порівняльну характеристику легких бетонів. Викладено рекомендаціїщодо їх застосування при підсиленні легких сталевих тонкостінних конструкцій.Ключові слова: легкі сталеві тонкостінні конструкції, керамзитобетон, полістиролбетон, арболітобетон, пінобетон, газобетон.