ІНЖЕНЕРНО-ГЕОЛОГІЧНІ ВИШУКУВАННЯ ДЛЯ РОБОЧОГО ПРОЕКТУ БУДІВНИЦТВА ОБ’ЄКТА РЕКРЕАЦІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В М. ЧЕРНІГІВ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Викладено результати інженерно-геологічних вишукувань на майданчикубудівництва об’єкта рекреаційного призначення на півострові між р. Стрижень і р. Десна в м. Чернігів. Обґрунтовано категорії складності інженерно-геологічних умов.Ключові слова: вишукування, розріз, інженерно-геологічний елемент, ґрунтовіводи.