ЕФЕКТИВНІСТЬ КООПЕРУВАННЯ Й БЛОКУВАННЯ МАЛООБ’ЄМНИХ ТВАРИННИЦЬКИХ БУДІВЕЛЬ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено методику попереднього оцінювання ефективності варіантів об’ємно-планувальних і конструктивних вирішень зблокованих будівель, визначення річногоекономічного ефекту впровадження зблокованої будівлі. Ключові слова: тваринницька малооб’ємна кооперована будівля, економічнаефективність блокування.