АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ОЗЕЛЕНЕННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ ТА ВУЛИЦЬ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Виявлено та класифіковано елементи озеленення автомобільних доріг. Виконанопорівняльний аналіз нормативних документів України та кількох зарубіжних країнстосовно розміщення елементів озеленення автомобільних доріг і вулиць, щосприятиме вдосконаленню методики проектування благоустрою дорожньогосередовища.Ключові слова: класифікація, озеленення, дорожні посадки, автомобільні дороги, параметри розміщення, благоустрій.