АНАЛІЗ УМІСТУ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ У ПЛАСТОВИХ ВОДАХ КРАСНОКУТСЬКОГО РОДОВИЩА (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Проаналізовано вміст мікроелементів йоду, брому в пластових водахКраснокутського родовища. Досліджено поклади родовища з підвищеним умістоміонів йоду та брому. Виявлено зв’язок між підвищеним умістом йоду в підземних водахнафтових родовищ та відповідними термобаричними умовами.Ключові слова: мікроелемент, йод, бром, пластові води, нафтоносні басейни, термобаричні умови.