ІМОВІРНІСНИЙ АНАЛІЗ ТЕПЛОТЕХНІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СТІНИ З ЛЕГКИХ СТАЛЕВИХ ТОНКОСТІННИХ КОНСТРУКЦІЙ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто визначення показників теплової надійності стінової панелі із легких сталевих тонкостінних конструкцій (ЛСТК) при зміні фізичних характеристик за трьома теплотехнічними критеріями відмови – приведеним опором теплопередачі, перевищенням значень перепаду температур між приведеною температурою внутрішньої поверхні конструкції та температурою внутрішнього повітря над значеннями температури, допустимими за санітарно-гігієнічними вимогами, та за критерієм зниження локальних значень температур внутрішньої поверхні до температури конденсації пари повітря.З’ясовано, що ймовірність відмови стінової панелі із ЛСТК за критерієм приведеного опору теплопередачі зі збільшенням коефіцієнта варіації теплопровідності від 2,28 до 20% підвищується від 9,85´10-7 до 0,015 відповідно.
Keywords: легкі тонкостінні конструкції; стіна; теплопровідність; лінійний коефіцієнт теплопередачі; , опір теплопередачі; теплова надійність