ПЕРСПЕКТИВИ ВИГОТОВЛЕННЯ ГАРЯЧИХ РЕЦИКЛЬОВАНИХ АСФАЛЬТОБЕТОННИХ СУМІШЕЙ З АРМУВАННЯМ ПЛАСТИКОВОЮ ФІБРОЮ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто найбільш поширені способи повторного застосування фрезованого асфальтобетону, який утворюється під час ремонту дорожнього покриття. Наведено результати експериментальних досліджень щодо особливостей технології приготування та визначення фізико-механічних властивостей гарячих рецикльованих асфальтобетонних сумішей на основі фрезованого асфальтобетону з додаванням пластикової фібри, що отримана з побутових відходів. Визначено відповідність нормативним вимогам отриманих гарячих рецикльованих асфальтобетонних сумішей та шляхи їх застосування в дорожньому будівництві.
Keywords: асфальтобетонний матеріал; гаряче рециклювання; фрезований асфальтобетон; пластикова фібра; гаряча рецикльована асфальтобетонна суміш; відновлений асфальтобетонний матеріал