АВТОНОМНИЙ АВТОМАТИЗОВАНИЙ НАКОПИЧУВАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ РОБОТИЗОВАНОГО ПРОЦЕСУ ШТАМПУВАННЯ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2018)
Створено накопичувальний комплекс для автоматизованого завантаження штучними дископодібними заготовками уніфікованих однокривошипних пресів у роботизованих процесах штампування. Запропоновано сучасні варіанти практичної реалізації поставленої задачі технічним, схемним та конструкторським модернізуванням і переоснащенням технологічного обладнання. Підвищення продуктивності й надійності роботи засобу, спрощення й здешевлення його побудови засновано на використанні та комплексному поєднанні можливостей впливу «активних», «пасивних», інформаційних параметрів на формування і корегування  операційних виробничих потоків систем забезпечення його функціонування.
Keywords: спеціальне оснащення; накопичувальний комплекс; штучне завантаження заготовок,; роботизовані процеси штампування; автоматизація