СУЧАСНИЙ СТАН ПРОБЛЕМИ КЕРУВАННЯ ТЕХНІЧНИМИ РИЗИКАМИ (РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ) У БУДІВНИЦТВІ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто сучасний стан проблеми керування технічними ризиками убудівництві. Наведено основні поняття, пов’язані з оцінюванням технічних ризиків угалузі будівництва, досліджено соціальні та економічні аспекти цієї проблеми.Ключеві слова: будівельні конструкції, будівельно-монтажні роботи, відмова,технічні ризики, економічні та соціальні втрати, ризик-менеджмент, передача ризику,страхування.