ЧИСЕЛЬНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ВЗАЄМОДІЇ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ «ОСНОВА – ФУНДАМЕНТ – БУДІВЛЯ» З УРАХУВАННЯМ ПРОЯВУ ДОДАТКОВИХ ДЕФОРМАЦІЙ ОСНОВИ, СКЛАДЕНОЇ ВОДОНАСИЧЕНИМИ ПІЩАНИМИ ҐРУНТАМИ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
ЧИСЕЛЬНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ВЗАЄМОДІЇ ЕЛЕМЕНТІВСИСТЕМИ «ОСНОВА – ФУНДАМЕНТ – БУДІВЛЯ»З УРАХУВАННЯМ ПРОЯВУ ДОДАТКОВИХ ДЕФОРМАЦІЙОСНОВИ, СКЛАДЕНОЇ ВОДОНАСИЧЕНИМИПІЩАНИМИ ҐРУНТАМИ