ОПТИМІЗАЦІЯ НАСАДКИ СТАЦІОНАРНОГО РЕГЕНЕРАТИВНОГО ТЕПЛОУТИЛІЗАТОРА ВЕНТИЛЯЦІЙНОГО ПОВІТРЯ ДЛЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ТА ЖИТЛОВИХ БУДІВЕЛЬ (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто питання вибору типу та розміру насадки стаціонарногорегенеративного теплоутилізатора вентиляційного повітря для адміністративних іжитлових будівель. Запропоновано варіанти конструктивних рішень длятеплообмінних насадок різного виду. Результати досліджень можутьзастосовуватися для аналізу теплового режиму та проектування регенеративнихтеплоутилізаторів.Ключові слова: оптимізація, насадка, теплообмінник, витяжне повітря.